2017 – година на огнения петел

Годината на Огнения Петел започва на 28 януари първото новолуние за 2017 година. Интересното е, че и Петела, и единицата са с елемент огън. Петелът е 10-ия знак в Китайския календар, а Универсалната година е 10/1. И още – Петелът е единствената птица сред животните-знаци в Китайския зодиак.

Петлите са доста амбициозни и гласовити. Те обичат да са център на вниманието и са много приятна компания. Петелът е галантен, обаятелен, елегантен. Той обича да спори и, благодарение на своите интелект и ерудиция, се справя чудесно. Неговата слабост е славата, към която се стреми упорито и изкачването по йерархичната стълба. Проблемът е, че Петлите не са особено тактични, освен това те може да са мърморковци и критикари, като в същото време трудно понасят каквато и да е критика, дори градивната.

Успехите на Петела се дължат на собствените му труд и упоритост, на неговия чудесен ум и на способността му да прави добри стратегии. Той умее да печели пари и да прави добри вложения и винаги успява да скъта нещо настрана. Така Петела си осигурява финансова и материална стабилност. Петелът е педант по отношение на работата, прави всичко стриктно, обича реда, дори до дребнавост, но е упорит и работата му винаги е резултатна.

Ако Петлите се научат на търпение, такт и дипломация, със сигурност ще успеят да си отворят повече врати по пътя към успеха, в кариерата и в социалното издигане.

 

 

Споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Content is protected !!