Номера на бюлетините за избори за 44-то народно събрание на 26.03.2017 г.

Денят на изборите. Избираме 44-то народно събрание, в което за съжаление трудно ще се постига съгласие. Двете четворки – предупреждават за борба за територия и ресурси. Възможно е да има напрежение и противоборство, възможно е избраните депутати да забравят, че над входа на парламента има един доста знаков надпис. Въпреки, че е ден след Благовещение, денят ще е напрегнат, хората ще са несигурни, а обстановката – нестабилна. Има опасност след изборите, на много места изборните резултати да бъдат атакувани сериозно. Числото 44/8 говори за консерватизъм, за пречки и ограничения и то – на едро, а президентът е 5-ти по ред – вятърът на промените…

Бюлетина № 1. ДРОМ, Илия Илиев. Вероятността да влезе в Парламента е много малка. Единицата изисква безспорно лидерство, градивна амбиция и кураж, и верен електорат.

Бюлетина № 2. Движение за радикална промяна, Българска пролет, Велизар Енчев. Господин Енчев е доста амбициозен, но 2 не е открито амбициозно и радикално исло. Може да не му достигне много малко, за да влезе в Парламента, но ще вдигне шум. Двойката е консесусна, тя избягва пряката конфронтация, когато става въпрос за лидерство, тя обикновено остава в сянка. За да спечели, на носителя на 2 е необходима силна подкрепа, силни партньори. Когато става въпрос да отстоява собствените си позиции, двойката е твърда и непоколебима. Трудно чува „не“, трудно казва „не“ като отговор.

Бюлетина № 4. Нова Република, Радан Кънев. Номерът на бюлетината е в конфликт с личните числа на господин Кънев. Все пак има известен шанс, но периодът за него и партията му е труден. Четворката изисква желязна дисциплина и изпълнителност. Числото не е особено подходящо за сферата на политиката, защото от една страна поражда вражди и пречки, а от друга – се стреми да създава и да налага собствени правила и да ги налага на другите, липсва й гъвкавост и адаптивност.

Бюлетина № 6. Воля, Веселин Марешки. Тръгва силово и много уверено, но само това не е достатъчно. Денят е добър за него, защото е в синхрон с личните му числа, ще му помогне да постигне напредък. Има шанс, но не особено голям, тоест ще е на ръба. Числото 6 е доста взискателно. За да донесе успехи, на него му е необходима солидна и сигурна основа. То символизира опита, изпитаните във времето ценности, а Воля все пак е млада партия.

Бюлетина № 7. БДЦ, Български Демократичен Център, Стефан Кенов, Красимира Ковачка. Вероятността да влязат в Парламента е малка. 7 не винаги носи късмет, а по-скоро изненади. Ако някой със 7 си повярва твърде много, ще се провали, ако се обезличи – губи позиции.

Бюлетина № 8. Коалиция АБВ, Движение 21, Константин Проданов, Татяна Дончева. Няма да са особено доволни от изборните резултати. Малко над прага. Осмицата е Силата, на която трябва да се отговори със сила, но без бруталност, т подкрепя личните числа на госпожа Нинова. За да донесе успех, тя иска всичко и, ако й бъде отговорено подобаващо, дава всичко. Ако има колебания и несигурност, създава сериозни проблеми.

Бюлетина № 9. ДПС, Мустафа Карадайъ. Влиза в Парламента, но с по-малко от очакваните места. 9 отговаря за хората по големия свят, носи успех, когато проявяваме разбиране и съпричастност, тя символизира различията между хората, които трябва да бъдат изгладени чрез хуманизъм и разбиране. В негативен аспект 9 се превръща във войник, който може да бъде въвлечен в борба за чужди интереси.

Бюлетина № 10. БСП, Корнелия Нинова. Влизат в Парламента горе-долу с прогнозираните места. 10 е един завършен цикъл на развитие и начало на нов. 10 е лидерско число от голям мащаб, но то може да превърне носителите си от успешни лидери в мърморковци и критикари.

Бюлетина № 11. ГЕРБ, Бойко Борисов. Влизат в Парламента, но при тях местата може а са по-малко от прогнозираните. 11 е първото господарско число. То отговаря за морала и етиката и работи за носителите си, когато те са толерантни, честни и отговорни, когато те не търсят вини и не вдигат бунтове. 11 ни прави по-популярни, но нека да си спомним, че популярността не винаги е с положителен знак.

Бюлетина № 14. Възраждане, Костадин Костадинов, Константина Петрова, Траян Димитров. Може да отбележат точка, но едва ли ще преминат бариерата. 14 е число на изпитание. То ни учи да спазваме сроковете и ангажиментите, да довършваме нещата, да сме гъвкави и комуникативни, без да сме лицемерни и досадни. Да внимаваме, когато говорим в прав текст.

Бюлетина № 16. Да България, Христо Иванов. Ще им е доста трудно, но при тях може да се очакват изненади. 16 също е число на изпитание. То подлага на проверка вярата и оптимизма, то предупреждава, че можем да попаднем на неподходящо място в неподходящо време в неподходяща компания, припомня ни, че целта не винаги оправдава средствата. Но ако сме пефекционисти и разчитаме на своята компетентност, 16 носи много приятни изненади.

Бюлетина № 17. Обединени патриоти, Валери Симеонов, Красимир Каракачанов, Волен Сидеров. Влизат в Парламента. Денят ще е доста труден и за тримата лидери на тази коалиция. 17 е числото на Дева Мария, нарича се силата на страданието и силни в страданието. То символизира горчивия опит, който ни е направил по-силни, по-добри и по-разумни. 17 е Силата, но на по-високо ниво, това е Звездата на надеждата, но ако злоупотребим с нея, тя може да се превърне в пепел.

Бюлетина № 19. Национална републиканска партия. При тях ще е доста трудно да се преборят. Отново число на изпитание – изпитание на здравия разум. То предупреждава за неочаквани проблеми в последния момент. Едни грешно взето решение, може да препъне реализацията. Но 19 дарява носителите си с остър ум и голяма издръжливост и работоспособност.

Бюлетина № 21. Реформаторски блок, Найден Зеленогорски, Божидар Лукарски, Светослав Витков. Влизат в Парламента, но малко над бариерата. Числото на бюлетината предупреждава за евентуални първоначални неразбирателства в коалицията. Ако те бъдат преодолени, ще има напредък.

22.02.2017 г. Ели Маринова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.