Номера на бюлетините за избори за 44-то народно събрание на 26.03.2017 г.

Денят на изборите. Избираме 44-то народно събрание, в което за съжаление трудно ще се постига съгласие. Двете четворки – предупреждават за борба за територия и ресурси. Възможно е да има напрежение и противоборство, възможно е избраните депутати да забравят, че над входа на парламента има един доста знаков надпис. Въпреки, че е ден след Благовещение, денят ще е напрегнат, хората ще са несигурни, а обстановката – нестабилна. Има опасност след изборите, на много места изборните резултати да бъдат атакувани сериозно. Числото 44/8 говори за консерватизъм, за пречки и ограничения и то – на едро, а президентът е 5-ти по ред – вятърът на промените…

Бюлетина № 1. ДРОМ, Илия Илиев. Вероятността да влезе в Парламента е много малка. Единицата изисква безспорно лидерство, градивна амбиция и кураж, и верен електорат.

Бюлетина № 2. Движение за радикална промяна, Българска пролет, Велизар Енчев. Господин Енчев е доста амбициозен, но 2 не е открито амбициозно и радикално исло. Може да не му достигне много малко, за да влезе в Парламента, но ще вдигне шум. Двойката е консесусна, тя избягва пряката конфронтация, когато става въпрос за лидерство, тя обикновено остава в сянка. За да спечели, на носителя на 2 е необходима силна подкрепа, силни партньори. Когато става въпрос да отстоява собствените си позиции, двойката е твърда и непоколебима. Трудно чува „не“, трудно казва „не“ като отговор.

Бюлетина № 4. Нова Република, Радан Кънев. Номерът на бюлетината е в конфликт с личните числа на господин Кънев. Все пак има известен шанс, но периодът за него и партията му е труден. Четворката изисква желязна дисциплина и изпълнителност. Числото не е особено подходящо за сферата на политиката, защото от една страна поражда вражди и пречки, а от друга – се стреми да създава и да налага собствени правила и да ги налага на другите, липсва й гъвкавост и адаптивност.

Бюлетина № 6. Воля, Веселин Марешки. Тръгва силово и много уверено, но само това не е достатъчно. Денят е добър за него, защото е в синхрон с личните му числа, ще му помогне да постигне напредък. Има шанс, но не особено голям, тоест ще е на ръба. Числото 6 е доста взискателно. За да донесе успехи, на него му е необходима солидна и сигурна основа. То символизира опита, изпитаните във времето ценности, а Воля все пак е млада партия.

Бюлетина № 7. БДЦ, Български Демократичен Център, Стефан Кенов, Красимира Ковачка. Вероятността да влязат в Парламента е малка. 7 не винаги носи късмет, а по-скоро изненади. Ако някой със 7 си повярва твърде много, ще се провали, ако се обезличи – губи позиции.

Бюлетина № 8. Коалиция АБВ, Движение 21, Константин Проданов, Татяна Дончева. Няма да са особено доволни от изборните резултати. Малко над прага. Осмицата е Силата, на която трябва да се отговори със сила, но без бруталност, т подкрепя личните числа на госпожа Нинова. За да донесе успех, тя иска всичко и, ако й бъде отговорено подобаващо, дава всичко. Ако има колебания и несигурност, създава сериозни проблеми.

Бюлетина № 9. ДПС, Мустафа Карадайъ. Влиза в Парламента, но с по-малко от очакваните места. 9 отговаря за хората по големия свят, носи успех, когато проявяваме разбиране и съпричастност, тя символизира различията между хората, които трябва да бъдат изгладени чрез хуманизъм и разбиране. В негативен аспект 9 се превръща във войник, който може да бъде въвлечен в борба за чужди интереси.

Бюлетина № 10. БСП, Корнелия Нинова. Влизат в Парламента горе-долу с прогнозираните места. 10 е един завършен цикъл на развитие и начало на нов. 10 е лидерско число от голям мащаб, но то може да превърне носителите си от успешни лидери в мърморковци и критикари.

Бюлетина № 11. ГЕРБ, Бойко Борисов. Влизат в Парламента, но при тях местата може а са по-малко от прогнозираните. 11 е първото господарско число. То отговаря за морала и етиката и работи за носителите си, когато те са толерантни, честни и отговорни, когато те не търсят вини и не вдигат бунтове. 11 ни прави по-популярни, но нека да си спомним, че популярността не винаги е с положителен знак.

Бюлетина № 14. Възраждане, Костадин Костадинов, Константина Петрова, Траян Димитров. Може да отбележат точка, но едва ли ще преминат бариерата. 14 е число на изпитание. То ни учи да спазваме сроковете и ангажиментите, да довършваме нещата, да сме гъвкави и комуникативни, без да сме лицемерни и досадни. Да внимаваме, когато говорим в прав текст.

Бюлетина № 16. Да България, Христо Иванов. Ще им е доста трудно, но при тях може да се очакват изненади. 16 също е число на изпитание. То подлага на проверка вярата и оптимизма, то предупреждава, че можем да попаднем на неподходящо място в неподходящо време в неподходяща компания, припомня ни, че целта не винаги оправдава средствата. Но ако сме пефекционисти и разчитаме на своята компетентност, 16 носи много приятни изненади.

Бюлетина № 17. Обединени патриоти, Валери Симеонов, Красимир Каракачанов, Волен Сидеров. Влизат в Парламента. Денят ще е доста труден и за тримата лидери на тази коалиция. 17 е числото на Дева Мария, нарича се силата на страданието и силни в страданието. То символизира горчивия опит, който ни е направил по-силни, по-добри и по-разумни. 17 е Силата, но на по-високо ниво, това е Звездата на надеждата, но ако злоупотребим с нея, тя може да се превърне в пепел.

Бюлетина № 19. Национална републиканска партия. При тях ще е доста трудно да се преборят. Отново число на изпитание – изпитание на здравия разум. То предупреждава за неочаквани проблеми в последния момент. Едни грешно взето решение, може да препъне реализацията. Но 19 дарява носителите си с остър ум и голяма издръжливост и работоспособност.

Бюлетина № 21. Реформаторски блок, Найден Зеленогорски, Божидар Лукарски, Светослав Витков. Влизат в Парламента, но малко над бариерата. Числото на бюлетината предупреждава за евентуални първоначални неразбирателства в коалицията. Ако те бъдат преодолени, ще има напредък.

22.02.2017 г. Ели Маринова

Споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Content is protected !!