Мисия

Предназначението на този сайт е да споделя опита си, да споделям с читателите това, което истински ме вълнува, това което е събудило трайните ми интереси през годините. А мен ме вълнуват много неща, свързани с окултизъм, езотерика, мистика, митология, религия, кабала. Вълнувам се и от паранормални явления, но тук трябва да отбележа, че интересът ми към тях е подплатен с известна доза здравословен скептицизъм. Всъщност аз никога не приемам нещата на прима виста и на доверие, винаги задавам въпроси и търся разумни отговори.

Парадоксално е, че интересите ми са ориентирани главно към нематериални неща, като в същото време аз съм доста прагматична. Винаги съм се стремяла и продължавам да се стремя да си обясня кое какво е, от къде е тръгнало, какво е неговото развитие и какъв е неговият финал. Може би за това в работата си се стремя да използвам материални средства, които всъщност са изпитани във времето гадателски системи. За това използвам картите таро, като картинна книга и път, нумерологията и астрологията, като изпитани предсказателни системи.

Всъщност методите и начините за предсказване на бъдещето включват едно доста сериозно разнообразие, което може да обърка не особено опитния човек. Можем да се интересуваме и да се докоснем до всяка предсказателна система, но за да работим успешно, трябва да си изберем определен кръг от системи и да ги изучим, за да можем реално и резултатно да работим с тях. Колкото повече разпиляваме силите и интересите си, толкова повече рискуваме да се превърнем в пенкилери и в крайна сметка работата ни да не е особено резултатна.

В този сайт аз ще се опитам да споделя опита си с тези, които се интересуват от тематиката. Ще се постарая да публикувам информация и за развитието на предсказателните системи, като отделя място на тези, които познавам добре, и за практиката ми, за собствения ми опит.

Приятно четене и дано то да е интересно и полезно за вас.

error: Content is protected !!