Политика за защита на личните данни

Политика за защита на личните данни в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46/EО.

Кои сме ние?

Адресът на този уебсайт е: https://eli-taro.com

Какви лични данни събираме и за какво ги използваме?

Коментари

Когато посетителите оставят коментари на сайта, ние събираме данните, показани във формуляра за коментари, както и IP адреса на посетителя и данните от агента на неговия браузър, за да помогнем за откриването на спам.

Анонимният символен низ, създаден от вашия имейл адрес (наричан още хеш), може да бъде предоставен на услугата Gravatar, за да провери дали го използвате. Правилата за поверителност на услугата Gravatar можете да намерите тук: https://automattic.com/privacy/. След като одобрите коментара си, снимката на потребителския ви профил е публично видима в контекста на коментара ви.

Форми за контакт

Ако използвате фунцията за връзка с оператор в реално време (чат), предоставена от трета страна Zendesk ние не съхраняваме каквото и да е от въведената от вас информация. Политиката за поверителност на Zendesk Chat можете да намерите тук: https://www.zendesk.com/company/customers-partners/privacy-policy/

Бисквитки

Ако оставите коментар на нашия сайт, можете да се включите в запазването на вашето име, имейл адрес и уеб сайт в “бисквитките”. Те са за ваше удобство, така че не е нужно да попълвате отново данните си, когато оставите друг коментар. Тези “бисквитки” са с валидност една година.

Ако имате профил и влезете в този сайт, ще зададем временна “бисквитка”, за да определим дали браузърът ви приема “бисквитки”. Тази “бисквитка” не съдържа лични данни и се изхвърля, когато затворите браузъра си.

Когато влезете, ще създадем и няколко “бисквитки”, за да запазитм информацията за вход и опциите за показване на екрана. Входните “бисквитки” са с продължителност два дни, а “бисквитките” на екрана са с продължителност една година. Ако изберете “Запомни ме”, ще останете влезли в профила си в продължение на две седмици. Ако излезете от профила си, бисквитките за вход ще бъдат премахнати.

Ако редактирате или публикувате статия, в браузъра ви ще бъде запазена допълнителна “бисквитка”. Тази “бисквитка” не съдържа лични данни и просто показва идентификационния номер на статията, която току-що сте редактирали. Изтича след 1 ден.

Вградено съдържание от други уебсайтове

Статиите в този сайт могат да включват вградено съдържание (например видеоклипове, изображения, статии и др.). Вграденото съдържание от други уебсайтове се държи по същия начин, както ако посетителят е посетил другия уебсайт.

Тези уебсайтове могат да събират данни за вас, да използват “бисквитки”, да интегрират допълнително проследяване от трети страни и да наблюдават взаимодействието ви с вграденото съдържание, включително проследяване на взаимодействието ви с вграденото съдържание, ако имате профил и сте влезли в него.

Анализи

С цел събиране на статистическа информация за броя на посещенията и географски регион, може да записваме данните на база IP адреса на посетителя и данните от агента на неговия браузър.

С кого споделяме вашите данни?

Не споделяме вашите данни.

Колко дълго ще запазим данните ви?

Ако оставите коментар, коментарът и неговите метаданни се запазват за неопределено време. Това е така, за да може автоматично да разпознава и одобрява коментарите за последващи действия, вместо да ги държи в опашката за модериране.

За потребители, които се регистрират на нашия уебсайт или имат регистрация (ако има такива), съхраняваме и личната информация, която предоставят в потребителския си профил. Всички потребители могат да виждат, редактират или изтриват личната си информация по всяко време (с изключение на това, че не могат да променят потребителското си име). Администраторите на уебсайтове могат да виждат и редактират тази информация.

Какви права имате върху данните си?

Ако имате профил на този сайт или сте оставили коментари, можете да поискате да получите експортиран файл с личните данни, които съхраняваме за вас, включително всички данни, които сте ни предоставили. Можете също така да поискате да изтрием всички лични данни, които държим за вас. Това не включва данни, които сме длъжни да пазим за административни, правни или охранителни цели.

Къде изпращаме вашите данни?

Коментарите на посетителите могат да се проверяват чрез автоматизирана услуга за откриване на спам.

Допълнителна информация

Как защитаваме вашите данни?

Работим усилено, за да защитим информацията за вас от неоторизиран достъп, използване, промяна или унищожаване и да предприемаме адекватни мерки. Използваме всички технически средства и актуализации с които разполагаме. Също така разчитаме и на професионализма на хостинг компанията, която използваме.

От какви трети страни получаваме данни?

Не получаваме данни от трети страни.

Какви автоматизирани решения и / или профилиране правим с потребителските данни?

Не използваме автоматизирани решения за профилиране с потребителски данни.