Каква е вашата личност

Материално начало
Сбор от съгласните букви в рожденото име

Числото на Личността показва възможностите ни за адаптация и реализация в материалния свят, нашият професионален опит. То дава информация и за външният ни облик и за поведението ни.
Стойността му намираме, като съберем стойностите на съгласните букви в името. Останалите изисквания остават както при Душевния стремеж. Ако числата на Пътя, Душевния стремеж и Личността са сходни или допълващи се, то ние можем да разчитаме на добра и лесна реализация. Ако пък се „бият” помежду си, реализацията ще бъде затруднена. Когато числото на Личността съвпада с Кармичен урок, тогава обучението по проблема, засягащ този Кармичен урок ще е доста сурово и твърдо, особено в период от живота, връх, година, месец, белязани със същото число. Може би ще ни се наложи да работим не това, което искаме, да живеем в дом, който не харесваме и така нататък. Когато тези, които наистина се интересуват от нумерология придобият повече опит, ще видят, как числата ще започнат да им говорят сами.

ЛИЧНОСТ 1 – ВОДАЧЪТ
Имате чудесни ръководни и организаторски способности, можете да реализирате дарбите си блестящо. Вие сте целенасочени и смели, компетентни и самоуверени. Успявате да наложите мнението и възгледите си. Винаги печелите доверие. Трябва да се научите да мислите преди да действате.
Оригинална, силна, налагаща се личност. Естествено елегантни, вие предпочитате удобни и семпли дрехи. Имате излъчването на силен и солиден човек. Когато сте негативни сте безлични и сиви, с небрежно облекло, обувки и прическа.
Ако в числото на Личност 1 фигурира Число на изпитание 19, то е възможно притежателят му да преживее изпитания, от които ще зависят живота и здравето му, когато ще се разкрият всичките му тайни. Притежателите на 19 усещат остро и болезнено така наречената „реакция на средата”. Или с други думи казано – каквото си си надробил, това ще сърбаш. Възможно е да се стремят към известност и в същото време да се страхуват от нея или просто да имат сценична треска, когато им се наложи да излязат пред публика.

ЛИЧНОСТ 11 – ОТКРИВАТЕЛЯТ.
Притежавате творческата възможност за развиване на нови идеи. Можете да ръководите група или екип. Имате труден за следване ритъм на работа и живот, но сте много резултатни. Привличат ви литературата, музиката и изкуството и по-точно ритъмът и колоритът в тях. Искате да сте център на вниманието, но по някога сте изненадващо свенливи. Често сте ужасно капризни. Хората с царски числа с охота и желание се включват в безкористен обществено полезен труд, благотворителни организации и фондации. Мечтаете да спасите света. Възможно е околните ви да ви смятат за непрактични. Това число символизира електричеството и електрониката. Притежателите на 11/2 могат да станат мистици или пророци, като тяхното откровение няма да щади никого; ще бъдат поети и откриватели, ще се интересуват от изкуство и духовен живот, ще бъдат водени от усърдие и идеализъм.
Вие сте много привлекателни, сексапилни, фини и одухотворени, „вдъхновени” на вид. Дрехите и обувките ви винаги ва от първокачествени материали. Когато сте негативни, ходите небрежно облечени с развлечени дрехи. Не умеете да съчетавате цветовете и материите. Настоявате да движите всичко сами.

ЛИЧНОСТ 2 – ДИПЛОМАТЪТ
По някога плахи и търсещи закрила, понякога тихи, но твърди и упорити, вие умеете да работите в екип, да изслушвате и да давате съвети. Вие сте много наблюдателни и предпазливи. Не обичате караници и разправии, поради което сте склонни към компромиси, дипломация и лицемерие.
Стилът на облеклото ви е по-скоро безцветно-елегантен. Излъчвате сексапил. Когато сте негативни, вие сте немарливи и мързеливи, ходите с развлечени дрехи и разкривени обувки.

ЛИЧНОСТ 3 – ОПТИМИСТЪТ
Вие сте много контактни и дружелюбни много обичате да флиртувате и да се изявявате пред публика. Притежавате завидно дар-слово, но сте разсеяни и разпилени. Обичате да разказвате разни истории, като често преувеличавате случките в тях. Вие сте естественият център на всяка компания. Артистични творци и отлични артисти, привлекателни, въодушевени и приказливи. Бодри и оптимистично настроени, вие никак не обичате да ви критикуват и на всяка критика отговаряте със сарказъм.
Облеклото ви е винаги модно и авангардно (жените обичат панделки и дантели). Когато сте негативни, ходите с приведени рамене и сте много несръчни. Бият на очи неумесните решения в облеклото ви (разпран подгъв, висящи конци).

ЛИЧНОСТ 22 – МАТЕРИАЛИЗИРАЩИЯТ ГОСПОДАР.

Притежавате особени качества и се приспособявате към света при особени обстоятелства. Възможно е да имате някакъв недъг, белег или „трудно” семейство. Вие сте много упорити и земни личности; възприемчиви, общителни и интелигентни; сериозни и отговорни; сигурни и лоялни. Вашето желание е да спасите света. Всички 22-ки са много издържливи и работоспособни. Устоявате на всякакви трудности и изпитания, но и много се оплаквате. Въздожно е в детството си да сте били твърде сериозни и дори мъдри. Стремите се към далечни пътешествия. Работите много и поради това може да занемарите личния си живот и здравето си. От това пък следва емоционална неудовлетвореност, от която търсите спасение отново в работата. И въпреки работохолизма има опасност стабилната реализация да дойде едва в зряла възраст. Всички хора, които са носители на това число се стремят да упражняват контрол върху другите около тях и върху средата като цяло. Поради тази причина често възникват неприятности.
Хората с царски числа с охота и желание се включват в безкористен обществено полезен труд, в благотворителни акции и фондации.
Излъчвате хармония и сила. Енергични и уравновесени, вие се нуждаете от собствено пространство. Видът ви говори за благополучие. Когато сте негативни, поведението ви е простовато и надменно, а облеклото – небрежно и раздърпано.

ЛИЧНОСТ 4 – ПРАКТИЧНИЯТ МАЙСТОР
Имате добро професионално чувство и сте взискателни и отговорни. Поведението ви е благопристойно и консервативно, а у дома – дори сурово. Не сте склонни да провокирате конфликти, не обичате промените. Лесно научавате всички правила, прекланяте се пред йерархията.
Солидни, изискани, стегнати хора с достойна осанка. Носите дрехи от първокачествени материали с класическа кройка в дискретни цветове. Когато сте негативни, стискате силно устни и имате мимикални бръчки. Изглеждате простовати и надменни.
Ако в числото на Личност 4 фигурира Число на изпитание 13, това означава, че вместо да се стремите към развлечения, вие трябва да работите упорито и неуморно. 13 означава изпитание на вашата изпълнителност. Възможно е да носите върху себе си белег от някаква злополука.

ЛИЧНОСТ 5 – АВАНГАРДИСТЪТ
Много адаптивни, чаровни и забавни, добри имитатори. Лесно прокарвате нови идеи, защото имате усет към новото, авангардното и модерното. Можете да бъдете много добри търговци, рекламни агенти, дизайнери и готвачи. Притежавате завиден състезателен дух. Обичате да пътувате, да пазарувате, да смесвате вещества и материали и да експериментирате. Социалният живот е много важен за вас. Предпочитате да носите дрехи и обувки от последната мода. Когато сте негативни, външността ви е фрапантна и ексцентрична. Отрупани сте с „дрънкулки”. Жените се гримират неподходящо.
Ако в числото на личност 5 фигурира число на изпитание 14, то неговият притежател може да си докара сериозен емоционален срив поради твърде голямото си желание за свобода и сетивни удоволствия („секс наркотици и рокендрол”). Притежателя на число на изпитание 14/5 трябва да се научи да не повтаря грешките си, да обуздава алчността и лакомията си. Хората, които са носители на това число на изпитания може да имат проблем с адаптациата към средата си или здравословен проблем с някое от сетивата си.

ЛИЧНОСТ 33 – САМОЖЕРТВАТА.
Много сериозни и отговорни. Възможно е да сте свръх даровити или пък личността ви да се отличава рязко от околните. В млада възраст може да сте изглеждали прекалено отговорни за годините си. Изпитвате силна потребност от сигурност. – трябва да знаете правилата и какво точно се очаква от вас. Трябва да знаете и какво можете да очаквате от околните си. Предпазливи до болка, при определени обстоятелства може да станете дребнави, подозрителни и дори мнителни. Често сте много гнусливи. Притежавате завидна интуиция. Когато сте притеснени движенията ви стават сковани. Вие  можете много лесно да бъдете манипулирани по линията на милосърдието и справедливостта, но когато откриете измамата, ситуацията става взривоопасна.
Притежавате качества като добросъвестност и изпълнителност; имате изострено чувство за ред и закон, за хармония. Проявявате милосърдие, особено към слаби, болни или онеправдани хора; имате много силно чувство дълг и чест; готовност за жертва и саможертва за, на пръв поглед незаслужаващ това човек или друг обект, група от хора или ситуация.
Притежателите на господарското число 33 трябва да се научат да правят разлика между желанията и мечтите си, и собствените си възможности за тяхната реализация. Да вникнат в смисъла на понятията жертва и саможертва, тоест да се откажеш доброволно от едно нещо, за да постигнеш друго. Хората с царски числа с охота и желание се включват в безкористен обществено полезен труд, в благотворителни акции или фондации.

ЛИЧНОСТ 6 – ХАРМОНИЗАТОРЪТ
Консервативни, предпазливи и наблюдателни, вие предпочитате социалния живот и имате силно чувство за отговорност. Лесно помирявате съперниците и решавате проблемите. Често вървите по пътя на компромиса. Не сте много амбициозни, но винаги сте добре протежирани. Изкарани от равновесие или когато са застрашени вашите ценности, ставате агресивни. Притежавате завидна интуиция, артистичен талант и лесно печелите приятели.
Носите удобни и качествени дрехи. Държите на добрия стил в облеклото и на добрата и качествена храна. Предпочитате удобството пред лукса. Имате стройна и хармонична фигура с излъчването на грижовен родител. Когато сте негативни, сте отпуснати, небрежни, плахи и нерешителни.

ЛИЧНОСТ 7 – АРИСТОКРАТЪТ
Имате аристократично излъчване и не търпите грубо и невъзпитано отношение и поведение. Не позволявате да ви пренебрегват. Често се изявявате като перфекционисти и поради това можете да бъдете много сурови към себе си. Анализирате всяка ситуация или задача. Често ви смятат за ексцентрични, защото имате друг поглед към света. Но точно заради това вие сте добри изследователи, диагностици и съветници. Не допускате никого до мислите си. По правило никога не лъжете, а само извъртате истината. И това е така, поради вашия ексцентричен поглед към света. Притежавате завидна интуиция.
Имате елегантни ръце и нозе и много грациозен вид. Поведението ви е възпитано и спокойно. Обличате се елегантно и в тон. Когато сте негативни, поведението ви е вулгарно и цинично, а в облеклото ви стиловете и цветовете се „бият”.

ЛИЧНОСТ 8 – МАТЕРИАЛИСТЪТ
Вие сте много амбициозни, динамични, а по някога дори тиранични. Много практични, имате добър усет за материалните дела. Разбирате от политика, но не и от дипломация. Тъй, като сте много инициативни, вие сте добри търговци и работници.
Консервативни и солидни, имате вид на победители. Излъчването ви е ясно, отчетливо и налагащо се. Вие сте дружелюбни и общителни, харесва ви да демонстрирате своите завоевания в любовта и в живота. При всички случаи сте ярки и доминиращи личности. Носите дрехи от тежки и скъпи материали и обръщате голямо внимание на аксесоарите. Когато сте негативни, вие сте намръщени, изглеждате преуморени и раздразнителни. Обличате се в крещящи, изглеждащи евтино дрехи и не обръщате никакво внимание на подробностите. Поведението ви е шумно и кресливо. Когато осмицата позволи проблемите да я затрупат, тя изпада в нещо като продължителна депресия и започва да се крие от хората.

ЛИЧНОСТ 9 – ХУМАНИСТЪТ
Като деца обикновено сте оставали в сянка и поради това, като възрастни хора много искате да се харесате на другите. Всички деветки са много емоционални. Имате добре развита способност за комуникация и дори успявате да манипулирате на околните си. Когато сте увлечени по даден проект, вие сте много активни, ефективни и продуктивни, когато срещнете спънки, ставате доста войнствени. Вие винаги сте артистични и импулсивни. Възможно е да произхождате от смесен или неравностоен брак, да сте израсли извън родното си място, единият от родителите ви да е служил под пагон или пък разликата във възрастта на родителите ви да е голяма. Искате да постигнете много, да обиколите света, да опознаете всички и всичко и през живота ви ще се появяват много и дори неочаквани възможности за далечни пътешествия.
Външността ви е впечатляваща, защото деветката дарява красота и чар. Обличате се добре и с вкус, ръцете ви са красиви и поддържани. Успявате да постигнете хармония с материалите и цветовете. Когато сте негативни, вие страдате от прекаленото си желание да се харесате. За да обърнете вниманието на околните си правите бомбастични жестове и изказвания, и давате празни обещания. Обличате се в ефектни, но неподходящи дрехи.

Ели Маринова

 

Споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Content is protected !!