Нумерологична прогноза за Път в живота от 1 до 9 за 2022 година.

Път 1, 19/1, 55/1. – Хората с този Път в живота ще бъдат динамични и активни. Те ще бъдат организирани, изпълнителни и дисциплинирани, но в някои случай могат да бъдат доста нетърпеливи, настъпателни и настойчиви в отношенията с околните.

През Новата 2022 г. всички представители на числото ще се представят като новатори и реформатори особено в сферата и във връзка с новите технологии. Те ще търсят нови начини и методи за внедряване на новостите в ежедневието, ще се стремят към лидерство и постигане на върхови резултати. Ще изпитват силен стремеж към независимост и себедоказване, което понякога може да доведе но не особено приятни ситуации.

В негативен план има опасност да бъдат твърде критични или самокритични или пък да са инертни, да им липсват смелост, амбиции и мотивация.

Път 21 11/2 – отзивчиви и търсещи разбирателство, но твърде чувствителни към мнението на околните и към критика, на тях ще им се наложи да работят в екип, да правят компромиси. През 2022 г. те ще демонстрират едно твърде изострено чувство за справедливост, но винаги ще им се налага да правят разлика между личното и универсалното понятие за справедливост. Ще влагат творчество, усърдие и усърдие във всяко свое начинание, ще се представят добре като посредници и съветници, но и самите те ще имат нужда от посредничество и съвети. Ще са склонни да натрупват – знания, материални блага, но и лихви за добро или лошо. Ще имат повече домашни ангажименти, ще се стремят към сигурност и стабилност и, ако благата им бъдат застрашени, реакциите им може да бъдат доста крайни.

В негативен план представителите на Път 2 може да бъдат обвинени в егоизъм, инат, лицемерие, опортюнизъм.

Път 3. Представителите на този Път в живота през 2022 г. ще имат шанс да избират точното време, точното място и най-подходящата публика за изявите си. Повечето от постиженията им ще се дължат на добро сътрудничество и добра аргументация при излагане на молбите или желанията си. В много случаи те ще се обръщат към традициите и традиционното, като в същото време ще търсят и ще предлагат нетрадиционни решения. За да са максимално ефективни е добре да се движат по график, да не бързат и да не позволяват да ги притискат, да водят само собствените си битки и да не се хвърлят в битки, които не са техни. За повечето от тях времето ще премине под знака на дома, семейството и любовта, ще имат много работа в различни посоки и това може да ги обърка. Ще влагат творчество във всичко с което се захванат.

В негативен план родените с Път 3 може да бъдат или твърде разточителни, или твърде стиснати. Има опасност да откажат да изпълнят поетите ангажименти, да са неотстъпчиви и неотзивчиви.

Път 4, 13/4 и 22/4. Постъпките на родените с Път 4 през 2022 г. не винаги ще изглеждат логични за околните им, но в крайна сметка те ще са доста ефективни. Уверени в себе си, през тази година хората с Път 4 ще се представят като силни и непреклонни борци за постигане на целите си, дори когато борбата изглежда безперспективна. И ще успяват благодарение на упорството си. Проблематиката ще е свързана главно в сферата на материалното – земя, сгради, документи. Ще им се наложи да се съобразяват с редица пречки и ограничения или пък те самите ще създават пречки на околните си с твърде високи и строги изисквания. Възможно е да разрешат имуществен или жилищен проблем. За да са по-спокойни – да не поемат неоправдани рискове.

В негативен план родените с Път 4 има опасност да бъдат твърде тесногръди и закостенели, да настояват нещата да се случат точно според техните изисквания, да настояват за повече от колкото може да получат.

Път 5 и 14/5. Времето за хората с Път 5 ще протече под знака на стремежа към осигуряване на по-добри условия на живот и труд. Те ще държат на поетите ангажименти, но и ще проявят по-засилен стремеж към свобода и самостоятелност. Каквото и да предприемат, ще им се наложи да поправят грешките си от миналата година. Ще предприемат или ще им се налага да приемат промени, да пътуват и да се адаптират към нови хора, събития и ситуации. При всички случаи хората с Път 5 ще се стремят да се подготвят, да се оборудват с всичко необходимо за да посрещнат промените по най-добрия начин. Ще се чувстват ангажирани с проблемите на обществото. Винаги, когато се наложи ще са добре аргументирани.

В негативен план има опасност да бъдат повърхностни, прибързани и нетърпеливи, да пренебрегват подробностите и детайлите, да се изразяват твърде остро и буквално, с което със сигурност ще си създадат неприятности.

Път 6 и 33/6. Отзивчиви и съпричастни, естети през 2022 г. родените с Път 6 ще търсят и ще създават красота, удобства и комфорт и по традиционен, и по нетрадиционен начин. И успехите, и проблемите ще са в сферите на собствеността, образованието и здравеопазването, социалните контакти. Или пък ще са свързани с правораздаването. Възможни са придобивки и разрешаване на имуществен, правен или бизнес проблем. За тях ще е много важно да получат признание за добрите си дела. Но има опасност да се превърнат в мечтатели, преследващи илюзии.

В негативен план родените с Път 6 има опасност да бъдат твърде инертни, дори реакционно настроени към стремежа на хората около тях да реализират каквито и да е промени. Поведението им може да бъде неотзивчиво, дистанцирано и студено.

Път 7 и 16/7. През 2022 г. родените с Път 7 ще бъдат отговорни, търпеливи, целеустремени и много ефективни. Особено когато успеят да овладеят дълбоките си и бурни емоции. Те ще успяват благодарение да добро поведение, на спазване на етикета и на добре обмислени думи и действия. Ще бъдат по-непредсказуеми, дори и за самите себе си, от обикновено. Възможно е да предприемат необичайни пътешествия – реални, виртуални или духовни, но при всички случаи ще се стремят да бъдат прагматични и ефективни. При тях може да има изпитания по линията на общуването и отношенията с близкото обкръжение.

В негативен план родените с Път 7 може да бъдат твърде сурови и взискателни – и към себе си, и към околните, да не приемат никакви извинения и обяснения. Ще е добре да правят разлика между угризенията на съвестта и чувството за вина.

Път 8, 17/8 и 44/8. През 2022 те ще поемат или ще бъдат натоварени с повече работа, задачи, проблеми от обикновено. Възможни са големи успехи и придобивки, но има опасност и от големи проблеми, с които ще трябва да се справят по спокоен и овладян начин. През цялото време ще настояват нещата да се случват както трябва – но само според собствените си разбирания, което може да доведе до проблеми. Ще е добре, когато решат, че някой има нужда от тяхната помощ, да се хвърлят да помагат само, ако бъдат помолени за това. И при тях има голяма вероятност от предприемане на пътувания и пътешествия, но главно по работа. Добре е да внимават с поетите рискове.

В негативен план има опасност да си създадат проблеми с твърдо, дори грубо поведение или пък с неочаквани и неуместни прояви на свръх самоувереност или пък страх. Помнете – страхът ражда чудовища.

Път 9 и 18/9. През 2022 г. представителите на този Път в живот ще се почувстват обществено ангажирани по-силно от обикновено. Те активно ще се включат в борбата за създаване на един по-добър свят. Но преди да го сторят, ще е добре първо да подредят собствения си свят – дома, семейството, работата. Има голяма вероятност през 2022 г Родените с Път 9 да предприемат далечни и необичайни пътешествия – реални, виртуални или духовни. Възможно е също така да станат свидетели на необичайни събития. Те ще са особено чувствителни към обществените нагласи и към общественото мнение, но ще е добре да не се хвърлят в битки, които не са техни. През цялата година ще имат възможност за повече избори, ще имат възможност да направляват събитията, а това може да ги обърка. Тъй като хората с Път 9 винаги са склонни да преекспонират, да преувеличават и да драматизират, ще е добре те да не бързат нито с оптимизма за светло бъдеще, нито с отчаянието, че нещата не вървят както трябва.

В негативен план има опасност родените с Път9 да предпочетат да избягат от трудностите и грижите в свой илюзорен свят. Те могат да изгубят до такава степен мотивацията си, че да се пуснат по течението, образно казано, без да полагат каквито и да е усилия за каквото и да е.

24.12.2021 Ели Маринова

Споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Content is protected !!