Числа на изпитания

Числата на изпитания ни принуждават да учим по-бързо и по-сигурно житейските уроци, но те ни дава ти допълнителна сила.

Всъщност всички числа между 10 и 20 могат да бъдат смятани за Числа на изпитания, но традиционно те са: 13/4, 14/5, 16/7, 17/8, 19/1.

19/1изпитание на смелостта и здравия разум. Всичко на този свят се плаща. Винаги трябва да помните, че всяко нещо на този свят си има своята цена, която често е доста солена и горчива. Често притежателите на 19 се смятат за жертва на обстоятелствата, но това съвсем не е така, те просто изпитват върху гърба си така наречената „реакция на средата” или по-просто казано:”Каквото си си надробил, това ще сърбаш.” Носителите на това изпитание трабва да се научат да не бързат, да овладяват изпреварващата си реакция, защото може да се случи така, че цял период от живота да си патят от едно прибързано взето решение или постъпка. Също така не бива да позволяват някой да ги притиска да бързат – опасността от паника и грешки е огромна. Тъй като лесно попиват чуждия негативизъм, аз им препоръчвам да не носят дрехи втора ръка. Възможно е притежателите на 19/1 да се стремят към известност и слава, и в същото време да се страхуват от това. Често това се проявява като пред изпитна, пред стартова или сценична треска. По принцип те често проявяват едновременно и страх и агресия. 19/1 дарява голяма интелигентност и издръжливост, стремеж към всичко ново, авангардно и неизследвано до сега. Възможни са проблеми с централната нервна система.

13/4изпитание на изпълнителността. Това е най-лесното число на изпитание. Носителите му просто трябва да се научат до довършват всяка задача, с която са се захванали. Ако изоставите работата си недовършена, или я свършите как да е, ще трябва да изтърпите сурово наказание, което се изразява в лош късмет или лошо здраве. Числото предупреждава за опасност от злополуки. Много от притежателите на това Число на изпитание носят върху себе си видим белег от някаква злополука.

13 дарява с голяма издржливост и работоспособност своите притежатели. Те стават перфекционисти и дори педанти по отношение на работата си. Възможно е това число да е свързано със здравословен проблем с опорно-двигателната система.

14/5изпитание на уравновесеността. Притежателите му трудно запомнят поуките от допуснатите грешки и имат навика да повтарят една и съща грешка многократно. Освен това 14/5 оспорва всичко казано и направено за негово добро и с това предизвиква агресия. Но те имат едно доста изявено авангардно мислене и усет за информация. Често притежателите на това число обичат да трупат вещи и в един момент може да се окаже, че са задръстили дома и живота си с излишни и ненужни неща. Носителите му трябва да научат закона за промяната – придобийте, използвайте придобитото и след това го освободете. Само така ще се почувствате пълноценни. Всички притежатели на това Число на изпитания правят експерименти със сетивността си, поради тази причина то може да бъде наречено „секс, наркотици и рокендрол”. Възможно е това изпитание да е свързано със здравословен проблем с някое от сетивата.

16/7 – изпитание на вярата и оптимизма. Това число предупреждава за разбити илюзии, за разбито сърце и нещастна любов, за опасност от загуба на репутацията, за връзки с неподходящи хора по неподходящо време на неподходящо място. Храмът на духа и вярата е единственото сигурно място за вас. Ще имате всичко, а след миг – нищо, ще държите Птицата на щастието в ръка, а след миг тя ще отлети. Не гонете успеха и късмета безогледно, а се уповавайте на Висшата Справедливост.

Освен това 16 е числото на вълшебниците, астролозите и нумеролозите, на гадателите с карти Таро, защото дарява притежателите си едновременно със силна интуиция и с дарбата да правят анализ на всяко нещо около себе си. Възможни са проблеми с гениталиите.

17/8. Числото на Дева Мария. Това което не ни убива, ни прави по-силни. Най-общо казано числото илюстрира силата на страданието, показва до колко сме силни в трудни за нас моменти и ситуации. Тук може да се говори по-скоро за силата на духа, отколкото за физическата сила. И още – числото изисква от носителите си да не търсят вина в околните си, да не се чувстват жертва на обстоятелствата или на съдбата, а да приемат смело предизвикателствата и да се преборят с тях, като в същото време съхранят своята човечност.

Ели Маринова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.